måndag 31 augusti 2009

and the voices in my head...

Varför sa jag så?
Jag skulle inte ha gjort sådär...

Vad tänker de nu?
Pratar de om mig?
Om hur jobbig jag är, hur fel..?

Varför sa jag inte det där i stället?
Varför var jag inte så? Så där bra, så där som...

Snälla demoner, kan ni bara lämna mig ifred. Ok? Från och med... nu.

Förväntningar

Nåt som är oerhört stressande för mig är när folk har förväntningar på mig. Särskilt om det är förväntningar som jag inte vet om.
Jag känner mig dum för att jag inte vetat om dem, en del av mig säger "det borde jag ju ha förstått" och jag känner mig dålig. En annan del blir arg och sur. Arg på den som har haft förväntningarna, för hur fan ska jag kunna veta att de vill att jag ska göra just det?

Just nu gör det att jag inte har lust alls.

söndag 30 augusti 2009

Slö helg

Det här har varit en slö helg. Skönt, verkligen. Jag har pausat från all flyttstädning och röjande och bara softat.
Shoppat, till och med. Min mamma var ju här och eftersom hon sov här ville hon ge mig lite pengar. Det behövde hon absolut inte, men hon ville. Hon vet hur min ekonomiska situation ser ut.
Eftersom de pengarna inte fanns i min budget så blev de rena nöjespengar. Ett restaurangbesök med en god vän i fredags, ett par jeansleggings och lite nytt te. Kul att få shoppa lite, det var ett tag sen. Men nu är det färdigshoppat, i alla fall tills jag har gått ner 6 kilo till.
Då ska jag börja dejta också...

torsdag 27 augusti 2009

mara

Usch, jag har lite ångest för jobbet.
Just nu önskar jag bara att jag hade nån som berättade för mig att jag är okej, att jag är bra, att jag duger...

Jobbfunderingar

Idag gjorde jag bort mig lite på jobbet. Jag pratade utan att tänka först och jag är rädd att jag framstod som gnällig och negativ. Onödigt! Så nu har jag lite ångest över det.
Sen är jag faktiskt inte helt positiv till de besparingar och förändringar som görs på mitt jobb. Inte alls faktiskt. Lite grann känns det som om folk tycker att man är jobbig när man uttalar sina farhågor och sin magkänsla, men vad fasen, jag måste ju få tycka och jag måste få vara öppen om det. Hur ska jag annars kunna ändra mig, om vi inte pratar om det? Ibland är det som om man bara ska vara positiv till allt, HALLELUJA, och alla bara ska vara lösningsorienterade...

Jag vet inte.

Går jag tillbaka till det jag egentligen är utbildad till lär jag gå upp ca 3000 kr i lön. Bara en sån sak. Och jag gillar ju det jobbet. Det är vissa konflikter som finns på de arbetsplasterna som jag inte pallar med bara. Men det kanske går att hitta ett ställe utan...
Eller så skärper jag till mig och tar tag i det egna företaget ordentligt.

onsdag 26 augusti 2009

Sanering

Jag känner mig lite duktig idag.
Har nämligen bestämt mig för att göra en lyxfällansanering på mig själv och min ekonomi. Okej, det är inte lika illa som det brukar vara i det programmet, men det är inte bra heller.
Så nu är planen:
  • Flytta och sänka hyran.
  • Säga upp fasta telefonen och bredbandet.
  • Skaffa mobilt bredband som är billigare.
  • Säga upp ComHem och bara ha kanal 1,2 och 4. Blir mindre tv-tittande också. Och är det nåt jag gärna vill se så finns ju det oftast på kanalernas hemsidor.
  • Ägna hösten åt att betala bort allt jag köpt på avbetalning, typ datorn.
Det känns bra. Rent, liksom..

måndag 24 augusti 2009

Kalorikamp

Kämpar för att få i mig 1300 kalorier idag. Brukar inte direkt vara svårt, men jag har kört på flytande föda idag och då blir det tufft att komma upp.. Samtidigt vill jag inte äta för lite, det straffar sig i längden. Tro mig, jag vet.

-5,8 förresten, det här går ju som smort nu.. :)

Mag-update

Jaha, så ringde jag vårdcentralen då. Otroligt nog lyckades jag få en akuttid redan idag. Klockan 15 stövlade jag in till doktorn. Han frågade lite frågor, klämde lite på magen och skrev snällt ut en remiss för ultraljud. På studs. Han var dock mer inne på att det var nåt med njurarna. Sen bad han mig komma tillbaka imorrn med ett urinprov, om det skulle vara så att det inte visade sig nåt på ultraljudet.
Det var bara att kasta sig på kommunaltrafiken och bege sig bort till Ersta för drop-inröntgen. Så har man gjort det också. Jag tror i och för sig att jag har gjort ett ultraljud en gång förut, men då var jag så drogad av smärtstillande att jag inte riktigt minns... Den nya röntgendoktorn, som för övrigt var himla lik min första doktor fast lite yngre, smetade på lite kladd och for runt med ultraljudsgrejen. Jag blev glatt överraskad över hur varmt allt var, både gelen och grejen.
Naturligtvis hittade han ingenting. Det hade ju varit för enkelt...

Så nu får vi väl se vad urinprovet säger imorrn...

söndag 23 augusti 2009

Tantsjukdomar

Var hos pappa doktorn och lämnade tillbaka bilen. Naturligtvis beklagade jag mig över min mage och beskrev i detalj hur ont det gjorde. När jag berättade att det gjorde som allra ondast till höger nere i magen och att det också var ömt där, då hajade han till, lilla pappa.
Det visade sig att mina symptom är exakt de man får när man har gallsten. Så kul. Är det inte typ tanter som får gallsten? Jag är väl ingen tant!

Så nu har jag lovat att ringa vårdcentralen pronto imorrn för att eventuellt få remiss till ultraljud av lilla gallblåsan.
Fördelen är väl att jag nu kanske kan bli av med de här jobbiga illamående-och jätteontattackerna.

Och naturligtvis ska man absolut inte äta choklad. Kan jag inte få en sjukdom där choklad är jättebra?

Hur kul kan det vara?

Det jobbiga med IBS:en är att ett anfall alltid håller i sig i 3-4 dagar. 3-4 dagar då det känns som om tarmarna är ett betongpaket som ska trilla ut ur magen om jag inte håller i dem. 3-4 dagar då jag inte kan sova ordentligt eftersom varje liggställning blir obekväm efter 2 minuter. 3-4 dagar på flytande föda.

Roligare kan man ha det.

lördag 22 augusti 2009

Skit-IBS

Nu vet jag varför jag inte kunde sova.
Jävla skit-IBS!

Var tvungen att åka hem med illamående och ont i magen... Inga roliga 1,5 timmar i bilen.


Fast jag fickparkerade jävligt snyggt när jag kom hem.

lördag morgon - tidigt...

Klockan är 07.24, det är lördag och jag är uppe.

Det är något som inte händer alltför många gånger på ett år.

Jag kunde inte somna igår. Det kan bli så när jag vet att jag ska gå upp tidigt. Låg och vände och vred mig, men ögonen förblev öppna. Jag vet inte varför. Jag var inte orolig för något, funderade inte på något särskilt. Sömnen ville bara inte infinna sig.
Så slog jag på tv:n och hamnade i CSI. Och det var som att tv:ns ljud och bildflimmer sövde mig, för efter första reklampausen kunde jag vända mig om och somna.

Sen vaknade jag 06.44, en minut innan klockan ringde. Jag gillar att vakna innan klockan. Inte en kvart innan, nej antingen ska det vara precis innan, eller så en timme eller mer. Så man får somna om. Jag älskar att somna om. Ibland ställer jag klockan på helgen, bara för att få inse att det är helg och jag får somna om.

Det regnar ute. Det gör inte så mycket, för jag ska vara inomhus hela dagen. Fast nånstans hade jag trott att det skulle vara sol idag. Det brukar vara det, de här helgerna.

Jag tar sista slurken av kaffet och inser att det börjar bli dags att göra sig klar.

fredag 21 augusti 2009

Fredag, semester och tvättstuga

Fredag, men det märks ju knappt när man har semester. Istället var det här min sista sovmorgon på några dagar. I helgen åker vi ut i skärgården med kören och kick-offar. Planerar, diskuterar och förbereder året som komma skall. I år är det ju lite speciellt, eftersom vi, nästa höst, åker till det stora landet i väst och representerar Norden i den här speciella sångformen. Ett tufft år, men ett jäkligt roligt år också.

Just precis nu sitter jag med en hemgjord latte bredvid mig och tittar ut på det vackra, men ack så blåsiga vädret. Det lär nog bli en promenad så småningom, men än så länge har jag alibi i form av tvättstugan.
Tvättstugan ja. Den ständiga källan till grannosämja, är det inte så?
Inte så farligt i mitt hus, men jag blev lite äcklad idag när jag lyfte på locket till soptunnan därnere och ett moln av små läskiga flugor kom emot mig. Jag får otäcka fantasier om hur de lägger äckliga små flugägg i mina kläder och att jag sen aldrig blir av med dem...

På måndag skickar vi in bytespapprena...

torsdag 20 augusti 2009

oskärpa

Jag har jättevårt för att fokusera just nu.
Kan inte se en film, knappt ett tv-program om det inte är reklamavbrott så jag får röra lite på mig. Antingen det, eller så måste det hända massor hela tiden. Annars pallar jag inte.

Samtidigt är jag ju mer peppad och mer på än vad jag varit på länge.

Teknik och lite annat

Ojoj.
Jag, teknikidioten, har just installerat ett nytt virusprogram.
Efter veckor av varningar så snart jag slår på datorn insåg jag att jag nog bör ha ett. Så, jag frågade lite vänner och fick tips om avast. Så nu testar jag det.
Helt själv installerade jag det, bra va!?

Jag är fortfarande sugen...
Fan, om jag var ihop skulle jag avleda suget med sex. Men nu är jag inte ihop, så det är inget hållbart alternativ. Är inte så sugen på ONS.
Kan inte menshelvetet komma nångång så det går över??? Hellre ont i magen än det här..

Bob Hund

Jag sitter och lyssnar på Bob Hund.
Jag kan fullkomligt ärligt säga att jag aldrig lyssnat på en hel låt med Bob Hund innan. Jag blir så där ibland. Anti, mot sånt som blir för hypat. Bob Hund har varit väldigt hypade, i alla fall i mina kretsar.

Men nu, plötsligt, tänkte jag att jag skulle ta reda på vad det egentligen är med Bob Hund. Grejen, liksom.
Och det är bra. Det fängslar mig. Egentligen vet jag inte varför. Jag är ju annars den som imponeras av bra sång och rena harmonier och det kan man ju inte beskylla detta för. Sångaren sjunger så illa ibland att det... Ja, fast ändå så passar det. Det funkar. Det är bra.
Jag vet inte vad som är bra, men det är bra.
Kan tänka mig att det är ännu bättre live.

Jag måste gå på mer livespelningar i höst...

tisdag 18 augusti 2009

Monster!

Jag är så sugen!
Vill äta nåt gott, men vill egentligen inte, ska inte och har heller inget hemma...

Jag tar en kopp te och hoppas att jag kan mota PMS-monstret lite... :S

Pick your fights

Åhhh, jag måste skriva av mig.

Jag har en vän. Vi sjunger tillsammans, vi har flera uppdrag tillsammans. Hon är smart, kreativ och rak. Men ibland blir jag så trött på henne.
Det är som att hennes tankar och upplevelser alltid är de rätta! Hon tvivlar alltid på vad jag eller andra säger tills vi har bevisat att det är rätt. Jag är så trött på att behöva göra det. Att alltid behöva mötas av misstro och slåss för det jag tycker.
Nu ska jag också säga att hon visst kan ändra sig om hon blir överbevisad. Men det är så jobbigt att alltid måsta förbereda mig för att övertala. Som om det jag tycker inte är bra nog. Hallå, jag har också en hjärna! Jag kan också massor! Jag har erfarenhet!

Pick your fights Antoinette, pick your fights...

måndag 17 augusti 2009

Hemmafrufunderingarna fortsätter...

Jag är skitsugen på att dra ut i skogen och plocka bär och svamp.

Hur knäppt är inte det?

Nån som har nåt bra ställe, jag vet ju knappt vart man ska åka för att komma ut i skogen...?

Funderingar

Jag funderar över en grej.
Varför kan man inte köpa potatis i papperspåsar längre?
På mitt Ica ligger potatisen i äckliga plastpåsar där det bildas kondens och så är potatisen alldeles slemmig när man tar ut den. Är det miljövänligt???

Jovisst, jag kan ju köpa i lösvikt, men då har de ju bara en sort. Ibland vill man ju ha fast, ibland mjölig potatis. Och då är man utlämnad till plastpåsarna.

Sånt funderar jag på när jag har semester. Shit, vilken hemmafru jag skulle bli!

Just det, jag har syltat idag också...

söndag 16 augusti 2009

byte schmyte

Hon var och tittade på min lägenhet igen. Jag var ju hos henne igen i torsdags.

Jag tror att vi båda två är lite rädda att den andra ska dra sig ur. Jag vill verkligen ha den där lägenheten i Såsen, med balkong och rum att ha sängen i och tre garderober. Hon vill verkligen ha min charmiga etta med stort kök och sjöutsikt, med närhet till så mycket.

Det är lite märkligt när någon går runt i lägenheten och funderar på vart de ska sätta sina möbler.

Själv vill jag bara få det gjort. Jag vill dit och måla, fixa, inreda...
I veckan tänker jag åka ut och promenera runt i området, för att få nån feeling för hur det är uppbyggt. Så bränner jag lite kalorier samtidigt, två flugor på smällen där...

lördag 15 augusti 2009

Fest och Bondens marknad

Mina grannar har fest ikväll.
Det är ganska ovanligt att nån har fest i huset, det är oftast ett ganska lugnt hus.
Men nu är det alltså fest. Jag hör musik; Boten Anna, Billie Jean, untza-untzamusik.. Jag hör killar som pratar. Förmodligen är balkongdörren öppen, för det låter som att det kommer utifrån.

Själv festar jag väldigt lite idag.
Sitter framför tv:n, tittar på Village och dricker en kopp te med skogshonung, som jag köpte på Bondens Marknad idag. Jag gillar verkligen Bondens Marknad, det här med att köpa närproducerat lockar mig. Kanske ska börja med Ekolådan sen när jag flyttar. Jag har funderat på det förut, men nu när jag inte kommer att ha frys passar det ju ännu bättre.

fredag 14 augusti 2009

Positivt inslag!

Just det!
Min chef gav mig beröm idag.
Hon tycker att det märks att jag tagit tag i saker och ting under sommaren, styrt upp dem.
Det känns bra.

Ovan känsla...

Jag känner mig ensam ikväll.
Ovant att det känns tråkigt, jag brukar gilla att vara ensam.

Men ikväll hade jag velat hitta på något. Träffa någon.

Jag är nog verkligen på väg att bli frisk...

En annan anledning kan vara att alla är som bortblåsta! Ingen på msn, här på bloggen händer det nada. Jag har liksom vant mig vid att det alltid finns nån att prata med, eller nåt att läsa. Hur klarade jag mig innan internet egentligen?

re:semester

Nu har jag semester igen. 1 vecka.
Det ska bli härligt. Jag tänkte att jag skulle utnyttja tiden till att göra saker, samtidigt som jag vilar. Jag vet ju hur det kan bli annars, jag blir sittandes vid datorn flera timmar varje dag.. Visst ska jag unna mig sovmorgon, hallå, men jag vill inte vända helt på dygnet. Jag har saker som behöver bli gjorda.

Ska nog ha lite dataförbud, inte slå på datorn före 15. Det har funkat förr.
Jag måste fortsätta mitt flyttstädande. Börja rensa ordentligt. Olja in köksbänken vore nog inte så dumt heller.

Fast ikväll ska jag bara slöa..

torsdag 13 augusti 2009

Bye bye söder

Det ser inte bättre ut än att jag blir förortsbo, efter 11 år på söder.

Men det känns helt ok. Lägenheten är jättemysig. 1,5 rum, matrum som används som sovrum, renoverad toa, BALKONG med sol från 11 och hela dagen... Originalskåp i köket...Visst behöver den målas om och fräschas upp, men det är ju bara kul att sätta sin egen prägel på den.
Och hon gillar min.
Så nu hoppas vi bara att bytet går igenom. Varför det nu inte skulle göra det, ingen av oss har betalningsanmärkningar, bägge har fast jobb, det är ett skäligt byte...

Jag kommer att sakna Hornstull. Jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men samtidigt tror jag att det är dags nu. Dags att röra på sig. Så här länge, som jag bott i detta hus, har jag aldrig nånsin bott nånstans. Och Såsen är helt ok. Det har utvecklingsmöjligheter. Ställen brukar ju skärpa till sig när jag flyttar dit, se bara på Knivsöder...

Hoppas hoppas bytet går igenom!

tisdag 11 augusti 2009

typiskt, inte sant?

Idag ska jag visa min lägenhet och naturligtvis har bananflugorna passat på att komma tillbaka med full styrka.
Gå och dö, flugjävlar!!!

Jag har åkt förbi utanför hennes lägenhet. I Såsen. Ganska nära tunnelbanan. Balkong. Sovrum... Tusen spänn billigare i hyra. Jag är nyfiken!

måndag 10 augusti 2009

Nu börjar det!

Nu drar det igång igen!

Det känns kul. Och det är skönt att det känns kul. Det känns skönt att jag inte är helt slut och att jag faktiskt har energi. Jag är glad. :)

söndag 9 augusti 2009

Det här med att flörta

Jag fattar inte.

Finns det en flörtgen, så har jag fötts utan den.

1. Jag har skitsvårt att flörta själv. Visst, det beror på taskigt självförtroende. Ibland funkar det, de gånger jag känner mig snygg och på. Då kommer flörtandet automatiskt och då får jag oftast det jag vill ha. Men jag kan inte koppla på det bara sådär. Jag har liksom inga knep.

2. Jag fattar inte när någon flörtar med mig. Jag tycker mest att, "jaha, det där var väl kul" , som igår med killen som gorde värsta hoppet ner framför mig och (enligt A) försökte få mig för sig själv på dansgolvet. Söt var han också. Men jag var så inne i mina glädjeendorfiner så jag fattade ingenting, jag bara dansade och var glad.

Jag behöver lite tips hörni. Hur gör man???

Blind, döv och dum!

Nu ska ni få höra! Jag har varit ute! Och dansat!
En kompis hörde av sig och ville gå ut. Jag hade verkligen inte råd, men hon erbjöd sig att betala mitt inträde, så då hängde jag på. Och det var så kul! Så bra musik!
En sån lycka att bara få röra kroppen till musik. Jag riktigt kände hur endorfinerna sprutade fram i blodet.
Varmt var det. Jag svettades floder. Dessutom visade det sig att min tröja luddade av sig, så armar, axlar och bröst var täckta med svart ludd. Snyggt!
Men roligt var det.
Däremot hade jag ingen koll på det motsatta könet ikväll. Jag brukar inte ha det annars heller, men idag var det nog värre än nånsin. En kille hoppade tom ner och ställde sig mellan mig och min kompis och dansade mot mig och jag tänker att han bara... Ja, jag vet inte ens vad. Inte fattar jag att han flörtar med mig i alla fall. Min kompis bara skakade på huvudet...
Men jag fattar liksom inte varför nån skulle vilja flörta med mig?
Nästa gång får jag träna på att flörta... Höstens uppdrag, vid sidan av att gå ner i vikt.

Nu har jag tagit en resorb och två mackor, så nu är det sovdags.

fredag 7 augusti 2009

Bättre och bättre dag för dag..

Mår så mycket bättre!
Och inte bara för att jag druckit vin. Fast lite därför. Eller snarare att jag umgåtts med en trevlig människa i några timmar, en som jag inte känner så väl, men håller på att lära känna.
Jag fick höra att jag ser annorlunda ut än när vi sågs sist, i början på sommaren. Piggare, fräschare.
Det känns bra.
Vi pratade om allt och ingenting och plötsligt kom det fram att hon har samma problematik som jag. Depressioner. Det kändes också bra, inte att hon har haft de problemen, men att jag inte är någon paria, att jag inte är onormal. Jag vet att jag inte är det, men ni vet hur det är, man glömmer...
Sen fick jag en komplimang när vi gick från stället, för min kjol. Det var också roligt, för det var så himla oväntat.

Bra fredagkväll, med andra ord. Och imorrn är det middag med bästaste. Goda utsikter, alltså.

torsdag 6 augusti 2009

Okej

Det är ok nu.

Insåg att jag ätit som en kratta, eftersom jag glömde lunchlådan hemma, det har nog en viss betydelse.
Nu har jag ätit middag och promenerat, samt tagit en dusch och det känns mycket bättre.
Dessutom är jag stolt över att jag inte sprang iväg och köpte B&J och åt mig ur ångesten.

Snart helg...

Vet inte riktigt hur jag ska förklara..

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara ångesten.

Det är en känsla som smyger sig på. Att inte betyda något för någon. En känsla av att inte vara tillräcklig.
Tillräckligt rolig, tillräckligt intressant, tillräckligt snäll, tillräckligt bra på jobbet, tillräckligt bra vän, tillräckligt bra människa. Tillräckligt perfekt.

Nu såg jag just att ordet "äckligt" finns i "tillräckligt"...

Så får jag dåligt samvete. Vem är jag att må dåligt, liksom. Jag som har en bra familj, ett bra liv. Haft en helt ok uppväxt, låt vara med lite skilsmässor och galna styvmödrar, men ändå. Tänk på alla andra, de som har anledning att må dåligt. Och så går jag här, liksom..

Och så får jag ångest över det.

Lite bättre känns det nu när jag vet att det är genetiskt. Svaga nerver, sa man väl förr i tiden. Nu finns det massa fina förkortningar. Att det faktiskt är något som är utanför min kontroll, det känns... bra, på något konstigt sätt. Att det liksom inte är mitt fel.

Men det hjälper inte när det är som värst.

and it's back...

Upp och ner, ner och upp.

Jag har mått bra ett tag nu, idag känner jag mig låg. Ångesten kryper i kroppen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag vet vad jag inte ska göra.

Jag ska inte äta mig ur ångesten.

Kanske blir en promenad så småningom, det brukar kunna hjälpa lite..

onsdag 5 augusti 2009

Tid för förändring

Shit, jag är verkligen seg idag... Kommer inte igång med nånting.

Snart ska jag gå och handla färg till håret. Behöver lite förändring! :)

Suget är tillbaka!

För första gången på många år känner jag ett sug inför hösten.
Ett sug att lära, ett sug att uppleva, ett sug att starta.

Jag kände alltid så inför höstarna innan, men de senaste åren med depressioner och utmattning och semestrar som gått ut på att åka runt i USA och uppleva saker har inte den känslan infunnit sig.

Nu är den tillbaka. Inte jättestark, men jag känner den.

Och jag gillar den. Det känns bra.

måndag 3 augusti 2009

Väckarklocka deluxe

Jag har bestämt mig för att köpa en ny väckarklocka.
Men inte vilken väckarklocka som helst, nej nej. Jag ska köpa en Bodyclock Advanced 200.
En sån där väckarklocka som väcker en med en soluppgång. Jag tror det kommer göra susen med mina mörkerdeppar. Kolla in funktionerna..

Bodyclock Advanceds funktioner

  • Väcker dig naturligt med en soluppgång
  • När det är dags att somna så ger dig solnedgången en skönt avslappnande insomning.
  • Solens upp/nedgång är inställbar från 15 till 90 minuter.
  • Frivilligt ljudalarm - så att du är helt säker på att vakna.
  • Snooze funktion (återupprigning var 10min)
  • Sleep sound (bakgrundsljud - svagt brus)
  • Dimmerfunktion för användning som läslampa på sängbordet
  • Nattljus - Om du inte vill att lampan skall släckas fullständigt efter solnedgång.
  • Säkerhetsläge "lura tjuven läge" slumpmässigt slås ljuset av och på för att ge intryck av att någon är hemma.
  • Strömavbrotts backup
Vad sägs om den? Heaven in a väckarklocka!


söndag 2 augusti 2009

Söndagsångest, välkommen..

Idag kände jag av söndagsångest för första gången på väldigt länge.
Jag kände mig ensam. Och frustrerad över att jag inte hade något att göra.

Fast jag tror att det är ett friskhetstecken. Hela tiden när jag varit deprimerad har jag ju bara velat vara själv. Sitta hemma en hel dag var inget problem. Så det här med att vilja göra saker är nog bra. Ska bara göra dem också och inte sitta hemma och vara frustrerad.
Skulle ju visserligen ha sjungit idag, men det blev framskjutet. Kanske därför ångesten kom också.

Det blev sola på klipporna i alla fall, på sena eftermiddagen. Och bus med tokig hund. Inget bad för mig, dock. Hunden och hennes matte badade, jag vadade runt i strandkanten och trivdes ganska bra med det.

lördag 1 augusti 2009

Rolig, trött dag in the name of love, typ.

Varför är jag så trött?
Jag är på väg att gå och lägga mig, tjugo i tolv en lördagkväll.

Inte har jag gjort nåt speciellt idag heller. Vaknade vid nio, tvättade och slöade på förmiddagen. Gick upp till Prideparaden vid två, träffade några kompisar och hängde med dem tills de skulle in i parken. Jag ville fortfarande inte betala 300 kronor för att gå in. Trots allt är det inte min fest.
Gick hem, fixade mat. Brorsan hörde av sig. Han stod och lyssnade på gamla proggbandet Kebnekaise utanför Lasse i parken, så jag gick dit. Sen följde jag med honom på en indier i kvarteret och tog ett glas vin. Och nu är jag hemma.
Mysig dag, fast borde egentligen inte varit speciellt uttröttande..

I och för sig så tror jag att alla intryck på paraden tröttade ut mig. Det var ju ett av mina stora problem när jag var deprimerad, att jag inte pallade för mycket folk och för mycket sociala "måsten". Nu fixar jag det, men jag blir trött. Roligt var det i alla fall.

Och imorrn får jag sjunga igen!

Lista, lista, lista...

Outside my window...är det tunga moln, men inget regn... än...

I am thinking…att jag borde kila ner i tvättstugan

I am thankful for…så många saker! Att jag lever, är frisk, har vänner...

From the kitchen…det är där jag sitter

I am wearing…mysbyxor och t-shirt från Old Navy

I am creating…inte mycket just nu! ;)

I am going…iväg och kollar på Prideparaden om några timmar

I’m reading…en sommardeckare

I am hoping…att jag fixar mina mål denna höst

I am hearing…tv:n från vardagsrummet

Around the house…är det lite småstökigt, men ganska trivsamt

One of my favorite things…är min dator! ;)

A few plans for the rest of the week…sjunga, repa, sjunga, sortera noter...