måndag 31 maj 2010

Semestertjat!

Äsch, jag har verkligen inte lust att jobba imorrn.
Jag är så glad att det blev att jag tog tidig semester. Hade inte orkat annars, särskilt som min kollega ska vara sjukskriven i massa veckor efter en operation. Efter den här veckan är det bara två veckor kvar, sen är jag fri i fyra veckor. Fy fan vad skönt det ska bli. Första veckan ska jag verkligen inte göra nånting, bara komma ner i semestermode. Inga planer, inga måsten.

Jag längtar!!!

Nedräkning

Ledig dag.
Sovmorgon. Läsa en timme i sängen.
Frukost framför datorn.
Sol. Fast lite blåst. Vi får se hur det blir med balkongsittandet.
Tvättstuga. Komma ikapp med hemmalivet.
Möte ikväll. Jobbigt, roligt, inspirerande. Hoppas jag.
Jobb fyra dagar, sen - helg!

Tre veckor kvar...

söndag 30 maj 2010

Den bananflugetid nu kommer...

De är redan här!
Är det inte lite tidigt? Brukar de inte komma typ i augusti?

Avskyr bananflugor. Hett och intensivt avskyr jag dem. De är så äckliga och envisa.
In med frukten i kylskåpet bara. Fram med radarsprayen. De ska inte få vinna!

De ska bara dö...

Moahahahahahahaha.....

home & happy

Trött!
Jag var faktiskt lite bakis idag. På tre glas vin, vad säger ni om det? Jag säger; för mycket jobb och för lite sömn. Och ovana.
Men upp klockan 7.30 blev det ändå. Hade liksom inget val. Repat hela dagen, slitit för att komma upp i samma nivå som igår, svettats och kämpat. Nu är jag hemma.
Och jag tänkte precis: "Åh, jag vill inte jobba imorrn..." Och sen kom jag på att det ska jag ju inte heller. Det är lycka det.
Nu ska jag softa med en kopp kaffe en stund.

lördag 29 maj 2010

jajaja.

Okej jag vet.
Jag är lite boring just nu.
Bara sång, viktminskning och sånt.
Men idag har jag druckit tre glas vin, vilket fick mig att få det dåliga omdömet att köpa choklad på vägen hem. Så idag har jag överskridit mina kalorier. Bajs.
Men, jag har iofs kalorier "till godo" sen tidigare i veckan, så vi får hoppas att det inte syns allt för mycket på vågen på måndag.
Nu blir det bad och sova. Jag är skittrött och vi repar hela dagen imorgon med.

torsdag 27 maj 2010

Not so smart...

Jag är ju inte så jävla smart alla gånger.

Jag lämnar ett jobb som håller på att ta knäcken på mig. Tänker att jag ska ta ett jobb som jag inte behöver lägga ner massor av energi på, för att orka med min aktiva fritid. Så vad gör jag? Jo, jag tar ett jobb som handlar om att starta upp en verksamhet från grunden!
Not so smart. Hade man ju kunnat räkna ut med räva att det skulle bli tufft.
Fast, så här tufft, det trodde jag inte.
Och efter kvällens möte, då jag inser att det kommer att se i princip likadant ut till hösten, då vete faan.
Det där med att ge det ett halvår till låter inte lika lockande längre.

onsdag 26 maj 2010

tack!

Tänk om jag inte hade sången.

Helt ärligt, jag vet inte om jag skulle överleva. Just nu är det extra viktigt att få en paus från jobbet och eländet där. Visst tar det mycket tid och energi, men det ger ännu mer tillbaka.
För att inte tala om alla underbara människor. Min andra familj.

Jag är tacksam.

tisdag 25 maj 2010

Jag är tom

Jaha, så var det dags igen.
Totalbryt på jobbet.
Det var hysteriskt idag. Jag kan inte säga så mycket mer, men det var hysteriskt. Så jag fick ett bryt, vilket i princip ledde till att min chef beordrade mig att ta lite mer ledigt, innan semestern. För jag håller på att ta slut.
Jag känner ju det själv. Den här terminen har varit rent omänsklig. Jag har ett jobb där man även i vanliga fall ger mycket av sig själv. Nu när det har varit nystart har det behövts hundra gånger så mycket och jag är tom nu. Jag orkar inte knyta an. Alls. Och det gör att jag känner mig dålig på mitt jobb. Vilket leder till att jag blir ännu tommare.
Jag tror att mina chefer är oroliga att jag ska ge upp, vilket jag ju själv varit inne på. Samtidigt så vill jag inte ge upp. Jag vill ge det här några år, bygga upp, se det bli bra. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar.
I vilket fall, jag är ledig nu på måndag och nästa måndag, så det blir fyradagarsveckor framöver. Och sen är det ju bara en vecka till semestern.

måndag 24 maj 2010

Gå gå gå

En fördel med att bara ha tre tv-kanaler är att det nästan aldrig är något bra på tv. Och om det inte är nåt bra på tv, då kan man ju lika gärna gå ut och gå!

Tänk vad mycket lättare och roligare det är att motionera till musik!

Laddade precis om mp3spelaren med massa nytt, lite på måfå. Så gav jag mig ut i försommarkvällen. Varje ny låt var en överraskning. Jag gick med lätthet 45 minuter i ett bra tempo. Härligt!

Jag vet ju att gå är bra motion. När jag gick ner i vikt mycket sist, typ 2000, så gick jag överallt. Gick och gick och gick. Och gick ner. Skönt att jag har mina promenader till jobbet, där har jag 50 minuter gratis varje dag.

Bra dag!

Jag gillar idag.

För det första är det sol. Inte jättevarmt, snarare en fräsch känsla i luften, men sol.

För det andra har jag gått ner 2,5 kilo (!) sen invägningen på VK förra veckan. Okej, kan ju ha att göra med att jag hade pms när jag vägde in... Men ändå! Bara hälften kvar på första delmålet! Känns som om jag kanske hinner med det innan midsommar, som det var tänkt! :)

För det tredje har jag just bestämt mig. Bestämt mig för att ge jobbet ett halvår till och sen fundera igen. För det vete fasen om det blir så mycket bättre. Jag jobbar halvt ihjäl mig som det är nu och det känns inte som om jag får så jättemycket för det. Så jag håller ögonen öppna och har lovat mig själv att om jag ser något intressant så ska jag söka.

Idag är en bra dag.

söndag 23 maj 2010

vardagsblogg deluxe!

Oerhört nöjd med valet att sola igår.
Då gör det faktiskt ingenting att vakna upp till regnplask, inte ens fast jag glömde plocka in balkongmattan igår.
Att vi sen ställde in kvartettrepet, så jag fick krypa ner och somna om, det var visserligen lite tråkigt, men ganska skönt det med.
Två helt lediga dagar. Jag vet inte när det hände senast. Eller ja, det var väl i påskas i och för sig.

Nä, en kaffe till och sen städa...

lördag 22 maj 2010

Lyckan i att ha en balkong!

Precis som jag lovat mig själv, ägnar jag denna dag åt balkong, bok och kaffe.
Visst, jag hade tänkt städa, men vet ni. Det är sol. Jag kan städa ikväll. Eller imorgon, efter kvartettrepet.
Fast lite hemmaduktig är jag, för jag tvättar samtidigt som jag slappar på balkongen. Ganska bra med pauser, för just nu är det så varmt att jag inte orkar sitta mer än kanske en halvtimme åt gången. Märk väl, jag klagar inte! Jag njuter!

Det är så skönt med balkongen. Den där ångesten jag kunde känna förut, att det var soligt och jag var inne, den är helt borta. För nu är det så enkelt. Bara att öppna balkongdörren och sätta sig i solstolen.
Precis vad jag behöver.
Om nu någon kunde vara så snäll att komma och städa mitt hem..?

fredag 21 maj 2010

Lokala skurar

Så kvavt det har varit idag.
Jag hade hoppats på ett rejält åskväder, men det kom bara en enstaka knall när jag var på väg hem från jobbet. Synd. Jag kände för ett jätteoväder. Det var en sån dag idag.
Det var torrt hela vägen, trots att luften var så fuktig att det luktade regn. Regnvåt asfalt, en av mina absoluta sommardofter. När jag kom fram ur gångtunneln som går under den stora vägen, så ser jag att det är blött på marken. Det har regnat där. 50 meter längre bort, på andra sidan vägen, har det inte regnat.

Jag har tråkigt. Det är inget bra på tv, det är sällan det när jag är hemma. Imorgon är det stora städdagen här hemma. Wohoo... Fast det blir skönt att få rent. Och tvättat. Jag har bara osköna trosor i troslådan nu.

torsdag 20 maj 2010

Sugen!!!

Typiskt.
Här börjar man med nya nyttiga livet och vad händer?
Mensen kommer som ett brev på posten!
Nu är jag ju skitsugen på allt...
Ska fylla i dagens intag och se om det blir några kalorier över.

Sur, arg och grinig...

..det var jag, i eftermiddags.
Allt fick jag göra på jobbet. Inget var klart och inget blev gjort. Alla bara slarvade. Utom jag, jag är så himla perfekt. Förstås.
Sen gick jag ut och blev glad igen, för att det var så varmt och skönt.
Sen gick jag hem och fick mens.
Surprise!
Inget är som lite hederlig pms...

onsdag 19 maj 2010

Fortfarande trött, men i alla fall nyttig

Helt sjukt, men jag är fortfarande vansinnigt trött.
Den envisa förkylningen gör väl sitt till den med.
I alla fall har jag börjat det nya livet nu. Viktprofilen inrapporterad till VK, nu är det nyttig mat och träning som gäller. För magens skull, inte bara för omfånget utan även för insidan. Stackars lilla magen är ju helt knäckt av alla piller jag stoppat i mig senaste tiden. Nu är det pillerstopp! Ja, förutom de där jag måste äta då.
Hittills känns det iaf ok. -5 kilo till midsommar, till att börja med. Funderar på att följa Marias exempel och ta en vit sommar, jag vet att min reskassa skulle uppskatta det, men... Det är ju så jäkla gott med ett glas rosé på balkongen en ljummen sommarkväll.. Vi får se. Nån partysommar lär det inte bli i alla fall, snarare en komma igen-sommar.

måndag 17 maj 2010

paus

Trött, trött, trött...
Fan, man är inte 25 längre. Tre nätter med lite sömn och tre dagar med fullspäckat schema tar knäcken på mig.

En kopp te och sen sängen, roligare än så här blir det inte idag...

söndag 16 maj 2010

när man gett allt

Hemma.
Ömma fötter, pajad mage, in i döden trött och fylld med massor av kärlek och ödmjukhet. Och glädje. För fan vad kul detta är.
Att sjunga, att träffa människor, knyta kontakter..

Och rösten höll hyfsat, dunderkuren funkade. Vi var nöjda med framträdandet, även om poäng och placering inte blev lika bra som vi hoppats på. Nu behåller vi låtarna och jobbar fram dem till perfektion! Nästa år, då jävlar...

Fan vad trött jag är. Nu blir det fölsedagsmiddag för fadern..

torsdag 13 maj 2010

Nu åker jag

Bara några timmar kvar nu innan jag loggar ut för helgen...
Rösten hämtar sig sakta men säkert, jag har knappt börjat packa, men det går nog rätt så snabbt när det väl är dags, jag har solsprayat mig i ansiktet och tvättat kläderna...
Tänk på mig kl 20.35 imorgon!

onsdag 12 maj 2010

Dunderkur

Har just kommit hem från ett (tyst) rep.
Pappa doktorn kom med dunderkur. Nån slags kruppmedicin för barn, som ska verka avsvällande på slemhinnor och stämband. Tycker det känns lite bättre redan nu, men vi fortsätter dunderkuren imorgon. För jag kan sjunga på fredag. Jag kan sjunga och det kommer låta fantastiskt.
Fram till dess är det tystnad, citron-och-ingefärsavkok och sömn som gäller.
Shit vad bra jag ska sjunga på fredag!

Det är inte rättvist!!!

Jag har precis varit sjuk. Jag äter penicillin.
VARFÖR har jag ont i halsen nu? VARFÖR tappar jag rösten nu? Med två dagar kvar till tävling?
SÅ jävla taskigt! Det är bara inte sant...

tisdag 11 maj 2010

usch!!!

Är det någon mer än jag som tycker att den senaste Icareklamen, med Stig som smeker sig själv, är rent anstötlig?
Jag mår lite illa varje gång jag ser den, blir generad på det där sättet som när man var liten och tittade på tv med mamma och pappa och det kom en sexscen.
Vad hade manusförfattarna rökt när de kom på det där?

Det sunda livet - får komma efter helgen

Äsch.
Jag behövde verkligen glass idag. Det kliade och äcklade sig i halsen och det blev faktiskt bättre med glass. Fast jag kanske inte egentligen behövde B&J's Fairly Nuts, med tusen miljoner kalorier i. Egentligen. Men jag har en tendens att bli lite besatt av olika glassmaker. Just nu är det alltså Fairly Nuts som gäller.
Och jag inser att jag ju ändå varken går upp eller ner innan fredag, så jag kan lika gärna köra på och börja mitt sunda liv efter tävlingarna.
För jag vill ju. Vill ju träna, äta sunt, bli av med bilringarna, komma i mina kläder. Att det ska vara så svårt?
Jag läste nånstans att det är lika svårt att gå upp ett kilo som att gå ner det. Bullshit, säger jag!!!

Hej allergi!

Om jag hade några som helst tvivel på min pollenallergi så är de borta nu.
I morse glömde jag att ta allergimedicinen. Framåt förmiddagen började det rinna i näsan, klia i ögonen och svida i halsen. Förkylning lär det ju inte vara, för jag äter fortfarande penicillin.

Jag tog en tablett nu när jag kom hem, men det tar väl ett tag innan de kickar in.
För övrigt har jag suttit på balkongen idag, efter jobbet, och det var skööööönt!

måndag 10 maj 2010

Ångest, det var inte igår!

Jag vet inte.
Jag har lite ångest. Det kryper liksom i kroppen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Vet inte riktigt varför heller.
Delvis det där med jobbet, förstås. Och sen pengafrågor, alltid jobbigt. Vi ligger ju ute med pengar alla i kvartetten och det finns ingen anledning att tro att de andra skulle tycka att mina utlägg var "fel", men jag har ångest för det ändå.
Jag kanske ska gå ut och gå en sväng, det kanske motar krypet..

Trouble in Paradise

Ja, eller på jobbet då..

Är hemma idag med. Inget konstigt med det, både mina kollegor och min chef vet att jag varit ordentligt sjuk och helt slutarbetad.
Men nu kommer det klagomål. Eller, rykten om klagomål. Enligt våra kollegor på andra avdelningen är våra kunder missnöjda över att vi "varit borta så mycket". Så mycket har vi faktiskt inte varit borta. Jag kan förstå att det känns så, men så är det inte. Tyvärr tror jag att våra kunder pratat med våra (sura negativa) kollegor, som anser att de behövt dra ett tyngre lass när vi varit borta. Förmodligen har kunderna nämnt att det är synd att vi är borta, varpå tanterna har spätt på med sin negativa inställning. För det har inte funnits missnöje tidigare. Tvärtom.
(eller jo, jag vet en som inte är nöjd, men det förstår jag. Av skäl jag inte kan yppa här. Och, i mitt tycke handlar det inte så mycket om att vi har gjort fel.)

Funderar på om jag ska ringa min chef, men jag tror jag gör det imorgon istället.

söndag 9 maj 2010

I'll be home..

Har just bestämt mig för att stanna hemma imorgon också.
Jag är mycket bättre, inte ont i halsen alls (även om den är lite ansträngd just nu), men blir fortfarande trött som fan av att göra annat än att softa hemma. Eftersom jag kan vara hemma en dag till utan formell sjukskrivning, så är jag det.
Tisdag och onsdag ska jag väl orka med, tvådagarsvecka!

Är inte sämre än att jag också gör den där listan.

Låt oss se, tio saker ni inte vet om mig...

1. När jag var liten ville jag bli bibliotekarie, för då fick man läsa alla nya böcker först, trodde jag. Har alltid varit en bokmal. Bibliotekarie eller "sjungerska".
2. Jag har sjungit på stora scen på Arvikafestivalen framför 4000 skrikande människor.
3. Under en (mycket) kort period av mitt liv var jag "den andra kvinnan".
4. Jag kysste inte en kille på riktigt (med tunga) förrän jag var 17. Sen blev jag av med oskulden en vecka senare. Ibland går det undan..
5. Jag vill lyfta mina bröst.
6. Jag sover i princip alltid i framstupa sidoläge.
7. Jag har sjungit för Gert Fylking i Rix Morgonzoo (och för x antal hundratusen som lyssnade..)
8. Jag skäms för mina hälar, för jag kan inte låta bli att riva bort torrt skinn från dem.
9. Jag har förlorat en av mina bästa vänner pga sex.
10. Jag har tre födelsemärken, som ett Orions bälte, på ena skinkan.

Fan vad svårt det var. Ibland kommer jag inte ihåg vad jag skrivit om eller ej. Kände ni igen nåt?

lördag 8 maj 2010

Min lilla hobby

Big barbershopday yesterday.

Jag trotsade infektion och sjukskrivning och åkte ner för att titta på tävlingarna på dagen. Lite fel kändes det, men jag resonerade som så att jag lika gärna kunde sitta där och vara sjuk, som hemma i soffan.
Kvaliten var varierande, men det är alltid roligt att se alla modiga människor som vågar sig upp på scenen. En del var så nervösa att det sabbade allt, andra hanterade det bättre. Creds till alla dock, jag vet ju hur läskigt det är. Även om jag tycker att det är mest roligt.

Jag har varit i den här "branschen" ganska många år nu. Det är många som florerat förbi, många såna som man hängt med, men som man av olika anledningar nu knappt hälsar på. I mitt fall mest på grund av blyghet. Jag tänker liksom att "varför skulle de komma ihåg mig"? Fast jag inser ju att det förmodligen bara kommer ut som stroppigt. Så igår bestämde jag mig för att skita i min taskiga självkänsla och le och säga hej till alla jag mötte. Det funkade! Jag kände mig mer med i sammanhanget än på länge.
En del var nog också att vi uppträdde på kvällen, som mic coolers, och att det gick riktigt bra. Stående ovationer och oh, så mycket cred efteråt. Det är ju trots allt så i dessa kretsar. Är du bra så rankas du högre, på alla sätt. Lite sorgligt. Vår filosofi, inspirerad av vår dirigent, är mer att prata med allt och alla på samma sätt, oavsett om de kommer sist eller först. Vi är trots allt in this together och alla kämpar på sitt sätt för att bli bättre. Jag kan må lite illa ibland av klubben för inbördes beundran, men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte tycker om att bli uppskattad.
Fick lite extracred av en av domarna för att jag och de runt mig tydligen lyst extra mycket under uppträdandet. Sånt blir jag jävligt glad för, bekräftelsetorsk som jag är, även om målet såklart är att alla ska lysa så mycket att ingen sticker ut.

Nästa helg är det vår tur. Alla rep under året, alla timmar med nottraggling, vokalövningar, extrarep (tre i veckan för tillfället), andningsövningar, sammanfattas i sex minuter på scen.

Jag längtar...

fredag 7 maj 2010

Hallå!!

Men vart tog solen vägen???

torsdag 6 maj 2010

Oj då

Hoppsan.
Jag glömde visst äta idag.
Inte direkt vanligt, när det gäller mig.
Kände mig plötsligt yr. När jag kollade på klockan förstod jag varför.
Nu har jag dock följt Katies tips och fixat lite soppa med pasta.
Är fortfarande sugen på glass, men har gett mig fan på att inte äta det före tävlingarna nästa helg.
Det känns fortfarande i halsen, men inte som förut.

Ett lite mer positivt inlägg!

Jag känner mig bättre!
Inte lika ont i halsen. Inte ont i örat. Fortfarande lite tryck i bihålorna, men inte lika farligt.
Heja penicillin!
Dessutom sov jag till 12 idag, det var nog inte helt fel det heller.
Och idag är det äntligen sol och jag kan vira in mig i en filt och sätta mig där med kaffe och en bok!

onsdag 5 maj 2010

Mera gnäll. Hoppa över om ni vill..

Det suger att ha ont i halsen.
Det suger att ha ont i örat.
Så jävla boring.
Och nu skulle jag velat haft lite glass, men det har jag inte. Ica är stängt. Bra för min midja, mindre bra för min hals.
Jag får väl gå och lägga mig, eller nåt..

sjuk sjuk sjuk...

Det är inte så kul att vara sjuk.
Jag sitter mest vid datorn och segar. Irriterar mig på min värkande hals och försöker stå emot glassuget.
Nu ska jag snart dra iväg till apoteket och hämta ut massor av medicin. Penicillin bla, för tydligen har jag en bakteriell infektion. Det har iaf min kollega och vi har samma symptom.
Så jag pratade med pappa doktorn, som höll med om att det var lika bra att köra dunderkur med en gång. Och, att stanna hemma från jobbet.

tisdag 4 maj 2010

Jag gnäller

Tänkte gnälla lite.
Jag har ont i halsen. Och ja, det skulle kunna vara inbillning, men jäklar vad bra jag är på att inbilla mig i så fall!
Ont i halsen och snuva.
Pratade med min chef som sa åt mig att stanna hemma hela veckan och vila, så jag blir ordentligt frisk. Är nog ingen dum idé.
Fast jag ska repa ikväll. Med lite treo, strepsils och te så funkar det nog.
Om jag fortfarande har ont i morgon så ringer jag doktorn, jag lovar.
Känns inte som om det påverkar rösten så mycket, fast det blir ju flåsigare förstås. Och inte samma säkerhet på höga toner.
Åhh, gå över då!!!

söndag 2 maj 2010

Löfte till mig själv

Jag ska vara mer förlåtande mot mig själv när jag inte gör så bra som jag vill.

det lilla livet

Apropå det här med att leva sitt liv. Till fullo, vad som nu ryms i det begreppet.

Jag kom att tänka på en av min kollegor från förrförra jobbet.
En kvinna, några år äldre eller yngre än jag, men inte många. Driven, lite småjobbig ibland, men väldigt väldigt duktig i sitt yrke. Familj, två små barn. En väldigt aktiv och... levande människa.
Idag är hon död.
Hon fick cancer nåt år efter att jag slutat på jobbet och hon dog för några månader sedan.
En riktigt grym påminnelse om hur skört och kort livet kan vara.

En påminnelse till mig, att kliva ur min lilla bubbla och våga känna igen. För jag vill inte försvinna utan att ha fått älska och vara älskad igen.
Det gör även att jag inte är speciellt bekymrad över de lån jag har. För de lånen har jag just för att jag har upplevt saker.

Det handlar inte om att rusa på i hundranitti, att göra saker hela tiden. Det handlar om att vara här och nu och att våga.
För mig är det så, i alla fall.

Mitt liv

Solen skiner ute.
Funderar på att sätta mig på balkongen, men det är fortfarande lite för kallt och jag är fortfarande lite för förkyld.
Glaset framför mig är fullt av kaffe med varm mjölk.

Två veckor kvar nu.

Två veckor tills jag kan bli en socialt fungerande människa igen. Social med andra än mina sångarvänner, that is, för dem träffar jag ju stup i kvarten.
Jag märker att mina andra vänner ibland undrar vad jag håller på med. Hur det kan vara värt att offra så mycket tid och energi på en hobby.
Men de förstår inte.
Det är ingen hobby. Det är ett sätt att leva. Och innan man inser det, innan man blir vän med tanken, så är det svårt att få ihop det.
Men ingen ifrågasätter ju folk som elitsatsar i någon sport? Bara för att detta då är något estetiskt, då ska man inte kunna satsa?

Jag har valt mitt liv, det är ingen som valt det åt mig. Även om jag ibland svär över att det är mycket, så gillar jag mitt liv.

lördag 1 maj 2010

Tankar om känslor

Afterwork med fina A och hennes vän E igår. Var först inte på humör att träffa nya människor, förkyld och ämlig som jag är, men det var riktigt avslappnat och skönt. Ibland är det bra att inte gå på första impulsen.
Vi pratade om massor, bla om förhållanden, känslor... Och jag inser återigen att jag lever mitt liv på sparlåga. Jag har inte haft känslor för någon på ett sånt sätt på flera år. Bekvämt? Ja. Roligt? Nej! Fegt? Definitivt...
Jag är ingen feg person egentligen. Jag har alltid satt en ära i att göra saker jag vill göra, oavsett om jag måste göra dem själv, men jag är så rädd för att förändras tillbaka till den där svaga människan som sätter sig själv åt sidan för att inte vara jobbig... Hon som inte kräver, inte säger ifrån, som inte ser sitt eget värde, förrän det är alldeles för sent.
Jag minns fortfarande de där jobbiga nätterna. "Jag kommer hem tidigt älskling, senast 12." Somna och vakna klockan 3. Ensam. Att inte veta vart han var. Inget svar på mobilen. Känslorna; allt från ilska och övergivenhet till förakt för mig själv som inte bara reser mig och går. Som tillåter mig själv att bli behandlad så. Inte en gång utan många.
Jag är fortfarande så jävla rädd för det.

Men jag tror det är dags att skita i rädslan nu.
Men då kommer nästa rädsla.
Vem vill ha mig? En thirtysomething tjockis?